4 fantastiske juletraditioner vi elsker

4 fantastiske juletraditioner vi elsker

november 7, 2022 Slået fra Af

Mandelgaven

Mandler er en traditionel julegave. De er normalt pakket ind i guldpapir og givet til en du elsker.

De første mandler blev bragt til Europa af korsfarerne, som havde samlet dem op på deres rejser gennem Asien.

Traditionen med at give mandler i julen menes at være opstået i Tyskland, hvor de blev givet som et symbol på frugtbarhed og håb for det nye år.

Julekalender med låger

Julen er en speciel tid på året. Det er en tid for familie, venner og kærlighed. Men det er også en tid for traditioner og minder. En af de mest populære juletraditioner er adventskalenderen.

Adventskalenderen er en kalender, der har 24 låger med hver sin overraskelse bag sig. Den første åbner den 1. december og den sidste åbner den 24. december (juleaften). Tanken bag adventskalenderen er at tælle ned til juledag. Overraskelserne er som regel små gaver eller slik, som du kan nyde hver dag indtil juleaften, hvor du endelig får din store gave – som chokolade!

Juleferie

Julen er en tid til at tilbringe med familie, venner og kære. Det er en tid for at dele, give og modtage. Vi har samlet nogle sjove ideer til juleferien, du kan nyde med din familie.

1) Indret huset:

At dekorere huset til jul er en af de mest spændende ting at lave i denne feriesæson. Du kan pynte dit hjem ved at sætte lys, guirlander, juletræer eller anden pynt op, som du finder tiltalende. Du kan også lave dine egne dekorationer som papirkæder eller snefnug og også bruge dem. Der er mange DIY tutorials på YouTube, som vil hjælpe dig med at lave disse dekorationer fra bunden, så det er slet ikke svært!

2) Se film:

At se en god film på juledag er en af de bedste måder at tilbringe denne feriesæson med familie og venner. Der er mange film, der foregår på denne tid af året som Home Alone 1-2 eller Elf, som vil holde dig underholdt.

Julemusik

Julemusik er en musikgenre, der typisk spilles i juletiden. Det har eksisteret i århundreder og er en af de mest populære genrer i verden.

Den første kendte brug af julemusik var i 1841, da et kirkekor i Boston sang julesange offentligt. Traditionen spredte sig hurtigt til andre kirker og skoler. I dag lytter mange mennesker til julemusik i hele december, mens de forbereder sig på at fejre højtiden.